IL GUSTO DELLA VITA!

PROEF ITALIË, RUIK ITALIË, BELEEF ITALIË!

Authentiek Italiaans eten, rijkelijke pizza’s met de beste ingrediënten. Echte buffel mozzarella, smaakvolle tomaten en bijvoorbeeld de fijnste parmaham. Wij doen het niet voor minder. Gegarandeerd. En dat is niet alles.

Geen trek in Pizza? Wat denk je van een heerlijke frisse salade, een Lasagne of een verse ravioli. En voor de liefhebbers natuurlijk speciaal geselecteerde wijnen, een uitgebreide koffiekaart en Sgroppino; misschien wel de gezelligste smaakmaker van Italië. Om mee te beginnen of om af te sluiten, kies het zelf maar.

Kort en goed, wij doen wat wij beloven en nemen jou mee naar wat wij noemen: IL GUSTO DELLA VITA!

FAST CASUAL DINING

On

Centraal gelegen in de stad en op een steenworp afstand van het strand. Hoe lekker wil je het hebben? Fast casual dining is het uitgangspunt waarbij luxe en comfort zeker niet vergeten zijn. Een eigenwijs concept met een perfecte prijs kwaliteit verhouding voor jong en oud.

Een eerste date, gezellig samen met vrienden, de kleinkinderen trakteren of met heel de familie buiten de deur? Reserveer snel een tafel en wij zetten ‘m klaar. Kom gezellig naar ons toe en wij ontvangen jou met open armen.

Wat de gelegenheid ook is, voor ons is het om het even, maar pizza hoort bij het leven!

TAKE-AWAY

Take Away is bij Pizzani zo normaal als wat. Natuurlijk vinden wij het super tof als je bij ons komt eten maar begrijpen ook dat er meer is dan dat. Lekker ontspannen thuis op de bank of met de zandkorrels tussen je tenen en een heerlijke cocktail op het strand? Geen nood, daar hoort Pizza bij. En die bakken onze koks als de beste. Een mooie doos er omheen en meenemen maar. Dat is Take Away Pizzani.
Bestel online en kom snel langs. De Pizza staat klaar!

DE BESTE PIZZA

DE BESTE PIZZA'S

Authentiek gebakken door gepassioneerde pizza lovers. Zo mag je onze Pizzaioli gerust noemen. Pizzabakkers met liefde voor het ambacht. Er is volop keuze maar als jouw favoriete pizza niet op ons menu staat vermeld dan vraag je er toch gewoon om? Misschien kunnen wij er nog iets van leren!
“La Pizza” komt van origine uit Napoli. Maar wij laten ons toch niet op de kop zitten? Wat ze in Napoli kunnen dat kunnen wij ook in Blankenberge. Zeker weten.

PIZZANI AT THE BEACH!

PIZZANI AT THE BEACH!

Wat is de aantrekkingskracht van Blankenberge? Natuurlijk het oneindige strand. Dat snappen wij van Pizzani als geen ander. Maar pizza lovers kunnen geen pizza bestellen op het strand. Dat lossen wij op: Pizzani at the Beach!
Bestel snel via onze eigen bestelbutton en wij zorgen dat de pizza klaar staat. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen en ophalen. Pizza take away. En wat het nog mooier maakt: Pizza take away is 10% korting!

PIZZANI PIZZA SPAARKAART

PIZZANI PIZZA SPAARKAART

Jij bent onze beste reclame in Blankenberge en ver daarbuiten. En daarom doen wij er alles aan om jou in de watten te leggen. Bij je eerste bezoek krijg je een PIZZANI SPAARKAART.
Voor iedere bestelde pizza ( of ander hoofdgerecht) krijg je een stempel. Een volle kaart is € 10,00 waard! Je kan deze bij een volgend bezoek inleveren. Dat is dus extra sfeer verhogend en lekker pizza eten!

  • Wenst u liever zelf uw pizza te komen ophalen, en genieten van 10% kortening. Bekijk snel onze take-away pagina, en bel ons uw bestelling door : TAKE-AWAY

    Pizzani
  • Vraag onze spaarkaart bij uw eerste bezoek.

    Pizzani